Over mij

Jennifer Roose

Hi,

Ik ben Jennifer Roose, 43 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen (13, 12 en 9). De combinatie van werk en kinderen gaf me het gevoel van enorme (prestatie) druk. Constant alle ballen omhoog houden. Het gaf me onrust en ik voelde de druk op mijn schouders toenemen.

Hardlopen en wandelen geven me me-time en onthaast momentjes. Een escape uit het dagelijkse drukke leven. Ik stelde mezelf de vraag:

Hoe kan ik lopen, yoga en mijn passie voor inspireren en coachen samen brengen?

Als 25-jarige heb ik de opleiding Communicatiewetenschappen in Enschede afgerond (gedragswetenschappen, communicatietechnieken en filosofie). In 2020 heb ik vol enthousiasme de opleidingen tot Wandelcoach, Powerwalk trainer en Mindful Run/Walk instructeur afgerond bij Mindful Run Nederland. Ik ben actief lid van Sportrusten en heb de Coachopleiding afgerond. Ik coach naast de Mindful Run Methode vanuit mijn ervaring: ervaring met deadlines, omgaan met stress en prikkels, keuzes maken doorzetten en genieten van het wandelen en hardlopen.

  • Ik wandel al 25 jaar, zoals de 4-daagse van Nijmegen en de 11-strandentocht van de Hartstocht (62km)
  • In 2016 ontdekte ik het hardlopen en heb meerde halve en 3 hele marathons gelopen (Kustmarathon Zeeland en Edinburgh)
  • Ik ben een trouwe fan van Body & Mind lessen: balansoefeningen, ademhaling, focus in het hier en nu
  • 20 jaar werkervaring met deadlines, werkdruk, omgaan met stress en de hectiek van alledag

Ik heb de balans gevonden van de drukte thuis, bewegen in de natuur en stil te staan in het hier en nu. Ik wil jou dit ook laten ervaren. Laten voelen dat het anders kan. Door ademhalingstechnieken toe te passen, te letten op je loophouding en mindfulness oefeningen om je gedachten uit te schakelen en jezelf dat moment van rust te gunnen. 

Loop je met me mee?

Over Jennifer Roose
Jennifer Roose Powerwalken
Jennifer Trail
Scroll naar boven