Aanbod

Groepstraining | Individuele coaching | Voedingsadvies | Hormonale balans

Ontdek het aanbod van PuurJenn

  • Wil je samen buiten sporten?
  • Zoek je meer rust en energie?
  • Wil je je loophouding verbeteren?
  • Ben je op zoek naar hormonale balans?
  • Wil je met aandacht leven?
  • Ervaar je overgangsklachten?
  • Wil je aan je conditie werken?
  • Zoek je handvatten voor gezonde (sport)voeding?

Bekijk het aanbod van PuurJenn. Loop mee, ontspan, geniet en kom thuis met veel energie!

Ga je mee buiten sporten?

Powerwalk

Powerwalken is een intensieve en laagdrempelige manier van buiten sporten in een kleine groep. We wandelen op een stevig tempo met tussendoor kracht- en balansoefeningen. Met als resultaat: conditie opbouwen, spieren versterken, loophouding verbeteren, samen sporten, een boost voor je weerstand en met plezier buiten sporten.

Hardlopen Berlicum

Hardlopen

Hardlopen met PuurJenn is met plezier samen hardlopen. In een kleine hardloopgroep gaan we het hardlopen opbouwen, conditie verbeteren en combineer ik krachttraining met  ademhalingsoefeningen. Hardlopen met PuurJenn Loopcoaching geeft je ontspanning, meer energie en hardlopen zonder prestatiedruk.

1 op 1 coaching hardlopen

Individuele coaching

Tijdens de individuele coaching kom je letterlijk en figuurlijk in beweging.  Ik coach je met een op maat gemaakte aanpak met wandelen,  hardlopen of voeding . We lopen en praten niet alleen, maar doen ook praktische ervaringsoefeningen. Via mijn persoonlijke coaching vind je de weg van je hoofd naar je hart. 

Hardloop en wandelclinics en workshops

Zakelijk

PuurJenn verzorgt workshops voor organisaties om de vitaliteit op de werkvloer te verbeteren.  Ik combineer  buiten lopen met kracht- en ontspanningsoefeningen. Samen sporten met collega’s, samen plezier maken, elkaar inspireren, stimuleren en ontmoeten. 

Wandelen

Wandelen is een mooie stap op weg naar een fit en gelukkig gevoel. Neem de tijd om de natuur in te lopen, te vertragen en te ademen. Hoe drukker we zijn, hoe moeilijker we onszelf deze me-time geven. Ik ben jouw stok achter de deur en ik kan je hierbij helpen.

Workshops

Wil je kennis maken met PuurJenn Loopcoaching? Dat kan. Ik organiseer met regelmaat workshops over wandelen, ademhaling, onthaasten, Powerwalk, voeding en de overgang. Maak tijd voor jezelf vrij en loop met me mee. Ik ontmoet je graag. 

Voeding

PuurJenn helpt je met het kiezen van de juiste (sport)voeding. Mijn voedingsadvies is altijd via een persoonlijk plan. Alles wordt aangepast om het optimale uit jouw gezondheid te halen.

Fit en energiek door de overgang

Fit door de overgang

Ervaar je overgangsklachten? PuurJenn helpt je met het terug vinden van de balans tussen beweging, voeding, rust en workouts. Van een hormonale disbalans naar optimale energie.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Regelmatig deel ik tips, nieuwtjes en belangrijke informatie rondom het aanbod van PuurJenn. 

Scroll naar boven