Buiten sporten

Sporten in de mooiste sportschool: BUITEN

Buiten sporten

Wil je samen sporten?
Ben je op zoek naar meer rust en energie?
Wil je genieten van de natuur en buiten sporten?
Wil je aan je conditie werken?

PuurJenn is sporten in de mooiste sportschool: buiten. In een kleine groep of individueel, zodat er alle ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Ga mee naar buiten. Loop mee, ontspan en geniet!

Ik loop in Berlicum, Middelrode, Sint-Michielsgestel, Rosmalen, Den Bosch en omgeving.

Loop je met me mee?

Buiten groep oefeningen
Buiten groep powerwalken
Buitengroep Powerwalk
Powerwalken in Berlicum

Buiten sporten: hardlopen, wandelen en powerwalk

Puurlopen met plezier hardlopen of wandelen. Het gaat het niet om de snelheid, maar dat je loopt vanuit je gevoel en met plezier. In een kleine groep samen buiten lopen in de natuur afgewisseld met ademoefeningen op de mooiste plekjes hier in de omgeving. Je bent puur en alleen met en voor jezelf bezig. PuurJIJ! De oefeningen helpen je om rust in je hoofd te krijgen, balans te creëren tussen thuis, werk en vrije tijd. PuurLopen geeft je ontspanning en meer energie.

Powerwalk is een uur buiten sporten. In een kleine groep samen sporten. Een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo door wandelt en je je armen intensief meebeweegt. Het wandelen wisselen we af met kracht- en balansoefeningen met als resultaat: conditie opbouwen, spieren versterken en je loophouding verbeteren.

Workshops voor organisaties. Samen sporten met collega’s. Elkaar inspireren, motiveren en stimuleren tijdens de oefeningen die we onderweg doen. Tijdens de workshops maakt het team op een prettige manier kennis met lopen in combinatie met adem- kracht- en ontspanningsoefeningen. Elkaar zien, spreken en samenwerken met als resultaat een duurzame inzetbaarheid van collega’s!

Trainingsdata Powerwalk

  • Dinsdagavond van 19.00-20.00 uur (Berlicum)
  • Dinsdagavond van 20.15-21.15 uur (Berlicum)
  • Woensdagochtend van 08.45-09.45 uur (Berlicum)
  • Donderdagavond van 19.30-20.30 uur(Sint-Michielsgestel)
  • Vrijdagochtend van 10.15-11.15 uur (Berlicum)

Tarieven:
De Powerwalk training duurt 60 minuten. Een strippenkaart voor 10 lessen voor 13 weken kost € 70,-. Het is een wekelijks sportuur in een vaste groep, waarbij je fysiek aan je conditie, weerstand en energie werkt en sociaal en mentaal plezier haalt uit het samen sporten. Kun je een keer niet, dan is inhalen in een andere groep mogelijk.

We wandelen op snel tempo ongeveer 4 km, met tussendoor kracht- en balansoefeningen. Je beweegt in de mooiste sportschool die er is: buiten.

Powerwalk: Wandelen met een bite! Afwisselend met oefeningen ging het uur zo voorbij. Super leuk!

Lenneke

Wat een ongelooflijk leuke les! Wandelen maar dan net wat anders 😉 Niet suf maar energiek en dan ook nog eens onder leuke begeleiding van Jennifer! Ik ben enthousiast geworden van het Powerwalken.

Judith

Wat is het toch heerlijk…… Powerwalk in de zon met fijne mensen!!! Bedankt voor weer een heerlijke les Jennifer Roose van PuurJenn!!!

Carla

Scroll naar boven