Contact

Hardlopen | Wandelen | Powerwalken | Voedingsadvies | Workshops | Samen buiten sporten

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem gerust contact met me op.

Wil je je aanmelden? Gebruik dan het aanmeldformulier. Een proefles is altijd gratis en vrijblijvend!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en samen met je te lopen.

Contact info

info@puurjenn.nl
Oude Pastorieweg 53
5258 AB Berlicum
06-42080533

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Tijdens het Powerwalken draag je sportkleding, waarin je lekker kunt bewegen. Kleding in lagen is handig, zodat je iets kunt uittrekken. Soepel en comfortabel zittende schoenen, bijvoorbeeld hardloopschoenen. Schoenen waarbij je de tenen makkelijk kunt afrollen

PuurJenn loopt in de omgeving van Berlicum, Middelrode, Sint-Michielsgestel, Rosmalen, Grote Wielen, de Wamberg en Den Bosch. Met het powerwalk en hardlopen kies ik verschillende startlocaties met voldoende parkeergelegenheid. Door wisselende startlocaties blijven de routes wisselend.

PuurJenn geeft training aan kleine groepen van maximaal 12 personen, zodat persoonlijke aandacht, letten op de houding en betrokkenheid gewaarborgd blijven.

De tarieven zijn per aanbod verschillend. Bekijk hier de tarieven voor:

De trainingen gaan ook met regen door. Alleen bij weeralarm code rood, onweer en gladheid gaan de trainingen niet door en meld ik dit in de specifieke sportgroep.

PuurJenn heeft verschillende Powerwalk groepen. De Powerwalk groep van dinsdag 20.15 uur en woensdag 08.45 uur zijn de Powerwalk Extra snelle groepen. We lopen ongeveer 6,5-7,5 km per uur met tussendoor oefeningen. De Powerwalk groepen van dinsdag 19.00 uur, donderdag 19.30 uur en vrijdag 08.45 uur vormen de Powerwalk groepen met een tempo van 5,5-6,5 km per uur. De oefeningen die we doen, kan je altijd op eigen niveau uitvoeren: differentiatie. Zodat iedereen altijd mee kan doen. Er is altijd een alternatieve oefening en een oefening kun je dus zo zwaar of licht maken naar jouw behoefte. Ik kijk mee met de juiste houding tijdens de oefeningen.

Met de wandelyoga wandelen we ongeveer 4 km in 1,5 uur met tussendoor buitenyoga oefeningen.

De woensdag wandelgroep loopt 5 km per uur met tussendoor buitenyoga. kracht- en ademhalingsoefeningen.

Er zijn twee hardloopgroepen. De woensdagavond hardloopgroep is een gevorderde groep en loopt ongeveer 5-8 km met gerichte oefeningen zoals interval, heuveltrainings, looptechniek en krachtoefeningen. De zondagochtend hardloopgroep is een mindful hardloopgroep, waarbij we maximaal 5 km hardlopen met tussendoor buitenyoga en ademhalingsoefeningen.

Scroll naar boven