Klantcase

Gemeente
Heusden

Heusden-Vlijmen-Drunen

Workshops Powerwalk en Wandel & Adem

Voor de Gemeente Heusden heeft PuurJenn 4 workshops verzorgt. Twee op de locatie Drunen en twee op de locatie in Vlijmen. De medewerkers konden kiezen uit een Powerwalk en een Wandel & Adem workshop. de workshops werden tijdens de lunch verzorgt met 4 verschillende routes en oefeningen. Zodat medewerkers vaker konden deelnemen. 

Powerwalken is een combinatie van op stevig tempo wandelen met tussendoor kracht- en balansoefeningen. Een uur samen met collega’s buiten sporten, waarbij we voor de oefeningen de obstakels uit de natuur gebruiken.

Tijdens de workshop wandel & Adem, wordt het wandelen gecombineerd met ontspanningsoefeningen. Dit doe ik aan de hand van verschillende buitenyoga en ademhalingsoefeningen, waardoor je kunt ontspannen, je je hartslag verlaagt en stress kan verminderen. Alle
oefeningen die tijdens de workshop aan bod komen, kunnen de deelnemers toepassen tijdens het wandelen en ook juist de gehele dag door tijdens de hectiek van alledag. Een sportieve buitenactiviteit met en voor collega’s.

Vitaliteit en ontmoeting

Jennifer heeft twee Powerwalk en twee Wandel & Adem workshops voor de Gemeente Heusden verzorgd. Hiermee
willen we werken aan vitaliteit in combinatie met ontmoeting met collega’s, het samen wat leuks doen en wij-gevoel creëren. 

De workshops vormen een onderdeel vaneen breder aanbod op het gebied van vitaliteit voor onze fitte MogelijkMakers. Bij dit onderdeel lag de nadruk op bewegen, onthaasten, minder stress en ontmoeting met daarvoor meer vitale medewerkers/fitte MogeljkMakers.

Workshop Mijn gemeente Dichtbij
Individuele coaching

Vlotte en prettige afstemming met PuurJenn

De afstemming verliep vlot en prettig. De workshops heeft ze goed voorbereid en heeft de voor haar vreemde locatie zich helemaal eigen gemaakt. Jennifer heeft voor de werving van de workshop een tekst geschreven en ook een verslag met foto’s van de workshops. Mooi om de terugkoppeling intern met een verslag met een collage via intranet te doen. Fijn dat Jennifer zorgt voor diverse routes, die zijn gestart bij onze verschillende locaties, zodat zoveel mogelijk MogelijkMakers mee konden lopen.

“Lekker naar buiten en samen
bewegen en iets leuks doen. Hele fijne combinatie tussen bewegen, onthaasten en plezier maken”

PuurJenn verzorgt workshops voor organisaties.

PuurJenn verzorgt workshops op locaties voor bedrijven. Tijd voor vitaliteit. De workshops bevorderen de vitaliteit op de werkvloer, de balans tussen werk en prive en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. 

Wandelworkshops: 1,5 uur hardlopen of wandelen in combinatie met buitenyoga en ademhaling.
Powerwalk: een uur buiten sporten; op tempo wandelen met tussendoor kracht- en balansoefeningen.
Looptrainingen: samen met collega’s trainen voor bijvoorbeeld de Vestingloop, Tilburg TenMiles, Engelenrun, Omloop van Empel.

PuurJenn verzorgt workshops voor organisaties. Op locatie of in de omgeving Berlicum, Sint-Michielsgestel, Rosmalen en Den Bosch.

Scroll naar boven