Hardloopclinic

Heerlijk ontspannen de dag starten? Gun jezelf een rustmomentje. Tijdens de Hardloopclinic gaan we 5 km hardlopen in de natuur in combinatie met yoga- en ademhalingsoefeningen. Iedere hardloper kan meelopen. Ik knip de route op in korte stukken van ongeveer 500 meter-1 km. Je loopt op je eigen tempo en we komen weer bij elkaar tijdens de oefeningen. Beweeg-Ontspan-Geniet.

Onderweg zorg ik voor iets lekkers. Loop je mee?

Datum volgt
Locatie: Hooghei/ Engelenstede
Kosten: € 15,- per persoon

Aanmelden

Loes

Puur Hardlopen
De hardloopclinic was voor mij een eye-opener! Leuk om eea te gaan toepassen ter ontspanning en tijdens het hardlopen! Ik vond het een fijne, sportieve en leerzame ochtend! Super bedankt en wellicht tot een volgende keer! Loes
Oudjaarsrun
Ou

Kelly

Puur Hardlopen clinic
"Ik heb enorm genoten van onze hardloopsessies (2 x). Helaas zelf te vaak bezig met tempo/snelheid en prestatie waardoor het plezier in het lopen niet goed door kwam. Gelukkig kon ik naast loop- en ademhalingstechniek hiervoor ook bij jou terecht. Dankbaar voor je tips en tricks en deze hebben mij vandaag weer door een lekkere run begeleidt. Het is een plezier om met jou te lopen. Er gaan nog meerdere keren komen dat wij samen gaan lopen. Dank je wel. Kelly"