Hardloop-
cursus

Op een ontspannen manier in een kleine groep leren hardlopen

Hardloopcursus Berlicum

Wil je (weer) gaan hardlopen en weet je niet waar te beginnen?

Bij hardloopcursus van PuurJenn staat het met plezier lopen centraal. Laat de snelheid en prestatiedrang los. Het gaat om genieten en ontspannen tijdens en na het hardlopen. Lopen in jouw flow en om rust in je hoofd krijgen. De start2run hardloopcursus Berlicum geeft je energie, plezier en ontspanning tijdens het hardlopen. We maken mooie natuurroutes, starten met meerdere kleine afstanden van 300-500 meter met tussendoor oefeningen. We bouwen de afstand geleidelijk aan spelenderwijs op. Ik zoom in op:

  • met plezier leren hardlopen
  • een efficiënte loophouding
  • een ontspannen ademhaling
  • je ritme en regelmaat vinden van het hardlopen
  • het hardlopen opbouwen
  • je loopfrequentie
  • buitenyoga voor een sterke core
  • krachtoefeningen voor hardlopers

We lopen in een klein groepje van maximaal 6-8 personen, waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke coaching. Naast de trainingen dat we samen lopen, geef ik ook elke week opdrachten om zelf te lopen en persoonlijk advies.

Start: Datum volgt spoedig
Locatie: Seldensate, Halder, Wamberg, Hooghei, Zegenwerp
Prijs € 89,50,- per persoon

Hardloop cursus Middelrode
Cursus Hardlopen Den Bosch

De voordelen van samen hardlopen

Met veel plezier hardlopen

Conditie opbouwen

Onderhouden van je spiermassa door de krachtoefeningen

Samen hardlopen motiveert en stimuleert

Een gezonder en fitter leven

Vol enthousiasme, positiviteit, kennis en kunde coachte Jennifer mij en 6 andere dames in 8 weken over de finish van De Vestingloop. Ik had ook zelf kunnen gaan trainen, maar ik koos voor begeleiding van een vakvrouw. En ik kan je vertellen, daar heb ik geen spijt van gehad!

Kim

Super fijne en enthousiaste loopcoach. Binnen 8 weken de Vestingsloop gelopen. Goede tips: niet alleen tijdens de training maar ook via app en mail! 

Nathasja

Ik ben heel trots op het resultaat tijdens de Vestingloop. Bedankt voor de positieve coaching. En nu blijf ik lekker bij je doorlopen. Op weg naar de Omloop van Empel en nog meer Runners High!

Merel

Scroll naar boven