Hardlopen

Met plezier samen lopen

Samen lopen en ontspannen

  • Ben je op zoek naar meer energie?
  • Rust in je hoofd krijgen?
  • Wil je met plezier lopen?
  • Tijd voor jezelf maken?
  • Wil je werken aan je conditie?
  • Blijven bewegen na je 60ste?

PuurLopen (voorheen Mindful Run/Walk) is met plezier samen sporten: genieten en ontspannen tijdens het hardlopen. Door te lopen ga je weer rust in je hoofd krijgen. Ontspannen met buiten yoga en ademhalingsoefeningen. Ik laat je ervaren hoe je deze ontspanning ook doorzet in je dagelijkse leven. We lopen in een kleine groep of individueel lekker je hoofd leeg. Er is aandacht voor jou, voor je ademhaling en voor je lichaam. Je haalt de aandacht weg bij (werk)stress en maakt ruimte voor ontspanning, onthaasten, plezier en me-time. Beweeg, Ontspan en Geniet.

We gaan je conditie opbouwen, je ademhaling verbeteren en meer ruimte voor ontspanning creëren. En vooral gaan we samen met veel plezier lopen. Lopen zonder prestatiedruk. Ik zoek de mooiste plekjes hier in de buurt. Waar we lopen afwisselingen met adem- en yoga oefeningen aan de waterkant. Je bent puur en alleen met en voor jezelf bezig. PuurJIJ!

Loop je met me mee?

Hardlopen Berlicum

Hardloopgroepen

Wil je graag samen lopen en genieten van het hardlopen? Doe dan mee met de Woensdagavond loopgroep voor gevorderden of met de Zondagochtend mindful hardloopgroep.

Hardloop Coaching in Berlicum

Hardloop coaching

Ik coach je graag met het behalen van je hardloopdoel.  Samen werken we naar jouw hardloopevenement. Je kunt bij mij ook terecht voor running therapie. 

Hardloop cursus

Wil je (weer) gaan hardlopen en weet je niet waar te beginnen? Bij PuurLopen staat het met plezier lopen centraal. Deze hardloopcursus geeft je energie, plezier en ontspanning tijdens het hardlopen. We bouwen de afstand geleidelijk aan op.

Ik ben heel trots op het resultaat tijdens de Vestingloop. Bedankt voor de positieve coaching. En nu blijf ik lekker bij je doorlopen. Op weg naar de Omloop van Empel en nog meer Runners High!

Merel

Super fijne en enthousiaste loopcoach. Binnen 8 weken de Vestingsloop gelopen. Goede tips: niet alleen tijdens de training maar ook via app en mail!

Natasja

“Jennifer neemt echt de moeite en tijd voor persoonlijke aandacht! Praktische tips en weetjes leren hoe je het beste kunt lopen.”

Anoniem

Scroll naar boven