Hardlopen

Met veel plezier samen hardlopen. Hardlopen in combinatie met buitenyoga, ademhaling en loophouding

Samen hardlopen en ontspannen

Wil je:

  • je hardloophouding verbeteren?
  • ontspannen leren hardlopen?
  • je hoofd leeg lopen?
  • met plezier hardlopen?
  • tijd voor jezelf maken?
  • het hardlopen opbouwen?
  • je je conditie opbouwen?
  • een sterke core?

Hardlopen met PuurJenn is met plezier samen hardlopen: genieten en ontspannen tijdens het hardlopen. Door te lopen ga je weer rust in je hoofd krijgen. Tijdens de hardlooptraining hardlopen we ontspannen met tussendoor buitenyoga en ademhalingsoefeningen. Ik laat je ervaren hoe je deze ontspanning ook doorzet in je dagelijkse leven. We hardlopen in een kleine groep of individueel lekker je hoofd leeg. Er is aandacht voor jou, voor je ademhaling en voor je lichaam. Je haalt de aandacht weg bij (werk)stress en maakt ruimte voor ontspanning, onthaasten, plezier en me-time. Beweeg, Ontspan en Geniet.

Tijdens de hardlooptraining ga je je conditie opbouwen, de afstand van het hardlopen opbouwen, werken aan een sterke core,  je ademhaling verbeteren en meer ruimte voor ontspanning creëren. En vooral gaan we samen met veel plezier hardlopen. Hardopen zonder prestatiedruk. Ik zoek de mooiste plekjes hier in de buurt. Waar we hardlopen afwisselingen met adem- en yoga oefeningen aan de waterkant. Je bent puur en alleen met en voor jezelf bezig. PuurJIJ!

PuurJenn Loopcoaching hardloopt in Berlicum, Middelrode, Sint-Michielsgestel, Rosmalen, Den Bosch en omgeving.

Hardloop je mee?

Hardlopen Berlicum

Hardloopgroepen

Wil je graag samen hardlopen en genieten van het hardlopen? Hardloop dan mee met een van de hardloopgroepen: Woensdagavond hardloopgroep voor gevorderden of de Zondagochtend mindful hardloopgroep.

Hardloop Coaching in Berlicum

Hardloopcoaching

Ik coach je graag met het behalen van je persoonlijke hardloopdoelen. Ik kan je ook coachen vanuit de runningtherapie: hardlopen met als doel stress en daarbij horende klachten,  te verminderen of te voorkomen. 

Hardloopcursus

Start 4 september 2024
Wil je (weer) gaan hardlopen en weet je niet waar te beginnen? De start2run hardloopcursus geeft je energie, plezier en ontspanning tijdens het hardlopen. We bouwen de afstand geleidelijk aan op.

Ik ben heel trots op het resultaat tijdens de Vestingloop. Bedankt voor de positieve coaching. En nu blijf ik lekker bij je doorlopen. Op weg naar de Omloop van Empel en nog meer Runners High!

Merel

Super fijne en enthousiaste loopcoach. Binnen 8 weken de Vestingsloop gelopen. Goede tips: niet alleen tijdens de training maar ook via app en mail!

Natasja

“Jennifer neemt echt de moeite en tijd voor persoonlijke aandacht! Praktische tips en weetjes leren hoe je het beste kunt lopen.”

Anoniem

Scroll naar boven