Individuele
coaching

Persoonlijke coachen in de natuur

Individuele coaching in de natuur

Eén van de manieren om je fitter en gelukkiger te voelen, is door goed voor jezelf te zorgen. Dit begint bij een gezonde levensstijl en je gelukkig voelen.  Als persoonlijke coach help ik je hierbij met de prettige combinatie van bewegen, voeding en ontspanning. Persoonlijke coaching in de natuur.

Bewegen, zoals wandelen of hardlopen is de eerste stap op weg naar een fit en gelukkig gevoel. Neem de tijd om de natuur in te lopen, te vertragen, te ademen en om te eten. Hoe drukker we zijn, hoe moeilijker we onszelf deze me-time geven. Ik ben jouw stok achter de deur en kan je hierbij helpen.

Bewustwording
Een gezonde levensstijl betekent dat je luistert naar de signalen van je lichaam. Dat je bewust wordt van je eigen behoeften en je hierop inspeelt. Door bijvoorbeeld nee te zeggen tegen anderen, door keuzes te maken op werk- of privé gebied. Door ruimte in je drukke agenda te plannen voor jezelf. Een me time moment om op te laden, te mogen vertragen en te ontspannen

Coaching in de natuur
In de natuur lopen geeft rust. Het haastgevoel in je hoofd wordt minder. Er komt meer zicht voor de natuur, je wordt bewust van je omgeving en van jezelf. Tijdens de individuele coaching gaan we samen op pad in de natuur. Samen hardlopen, Powerwalken of wandelen in combinatie met buitenyoga en ademhalingsoefeningen. Je kunt je hoofd leeg lopen en komt met nieuwe verhelderende inzichten thuis. Je komt letterlijk en figuurlijk weer in beweging met de natuur als jouw kompas.

Gezonde voeding
Gezonde voeding en beweging dragen bij aan een evenwichtige gemoedstoestand: je hormonale balans . Samen kijken we naar je huidige voedingspatroon en geef ik je handvatten voor een gezondere voedingsstijl.

Heb je een specifieke hardoopuitdaging?
Ga je voor je eerste 5 km? Of voor die 10-15 km of je eerste halve marathon? Ik coach je graag met je persoonlijke hardloopdoelen. Ik maak op maat hardloopschema’s en we lopen samen hard, waarbij ik tips geef over de looptechniek, ademhaling, sportvoeding en mentale struggles die je kunt tegen komen.

Samen werken aan jouw doelen. Is dit bewustwording? Mindful bewegen? Hardlopen of conditie/krachtopbouw? Voeding? Of juist een combinatie van dit alles? Met de individuele coaching gaan we er samen voor en werken we aan jouw fitheid en geluk.

Loop je met me mee?

Individuele coaching geeft je

Rugzak vol oefeningen en manier om te ontspannen

Rust in je hoofd en een positief zelfbeeld

Meer energie en goede lichamelijke conditie

Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding

Juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken

Minder stress

Puur Jenn Wandelen

Individuele coaching

Hardloop Coaching in Berlicum

Hardloopcoaching

Ik coach je graag met het behalen van je persoonlijke hardloopdoelen. Ik kan je ook coachen vanuit de runningtherapie: hardlopen met als doel stress en daarbij horende klachten, te verminderen of te voorkomen.

Wandelcoaching Berlicum-Gestel

Wandelcoaching

Als wandelcoach biedt PuurJenn individuele persoonlijk coachen bij burn-out en stress gerelateerde klachten, zoals slecht slapen, veel piekeren, angst, hyperventilatie en een slechte concentratie.

Voeding

PuurJenn helpt je met het kiezen van de juiste (sport)voeding. Mijn voedingsadvies is altijd via een persoonlijk plan. Alles wordt aangepast om het optimale uit je voeding te halen voor een fitte gezondheid.

Wat een ervaring rijker en de prestaties die we hebben neergezet. Ongelooflijk! Jenn, bedankt voor alles. de begeleiding bleef niet bij dat ene uurtje hardlopen in de week, maar ook daaromheen de nodige tips, mail en appjes. Wat een energie heb je toch. Echt geweldig!

Desiree

Vol enthousiasme, positiviteit, kennis en kunde coachte Jennifer mij en 6 andere dames in 8 weken over de finish van De Vestingloop. Ik had ook zelf kunnen gaan trainen, maar ik koos voor begeleiding van een vakvrouw. En ik kan je vertellen, daar heb ik geen spijt van gehad!

Kim

Lieve Jenn,
Zonder jouw begeleiding , support en vertrouwen was me dit nooit gelukt!
Iets wat ik een jaar geleden niet voor mogelijk had gehouden , is mede door jou gelukt.
Dank je wel voor al je tijd, de vele appjes en persoonlijke aandacht !

Anoniem

Scroll naar boven