Klantcases

Tijd voor Vitaliteit!

Klantcases workshops voor organisaties

PuurJenn verzorgt workshops op locaties voor bedrijven. Tijd voor vitaliteit. De workshops bevorderen de vitaliteit op de werkvloer, de balans tussen werk en prive en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. 

Wandelworkshops: 1,5 uur hardlopen of wandelen in combinatie met buitenyoga en ademhaling.
Powerwalk: een uur buiten sporten; op tempo wandelen met tussendoor kracht- en balansoefeningen
Looptrainingen: samen met collega’s trainen voor bijvoorbeeld de Vestingloop, Tilburg TenMiles, Engelenrun, Omloop van Empel.

PuurJenn verzorgt workshops voor organisaties. Op locatie of in de omgeving Berlicum, Sint-Michielsgestel, Rosmalen en Den Bosch.

Klantcase ons welzijn
Klantcase

Ons Welzijn

Vrijwilligerscollege van ONS welzijn heeft een Wandel & Adem workshop aangeboden aan haar vrijwilligers, die gericht is op het vergroten van motivatie en plezier bij vrijwilligers. Binnen het vrijwilligerscollege leren vrijwilligers van elkaar. Met de workshop bieden we vrijwilligers en organisaties ondersteuning om het werk nog beter te gaan doen.

Lees verder »
Klantcases
Klantcase

Mijn Gemeente Dichtbij

Met de Powerwalk workshop willen we collega’s stimuleren om te bewegen, onthaasten en een goede afwisseling bieden tussen werken achter de PC en buiten zijn.

Lees verder »
wij zijn ster
Klantcase

Ster in Uitvoering

Klantcase Wij zijnSTER Communicatiebureau ‘s-Hertogenbosch Powerwalk Trainingen PuurJenn organisserde 3 powerwalk trainingen voor de collega’s van: “Wij zijn STER”. Vanuit onze locatie in Den Bosch liepen we 3 verschillende routes.

Lees verder »
Clinics & Workshops Wandelen Hardlopen Powerwalken
Klantcase

Gemeente Heusden

Jennifer heeft twee Powerwalk en twee Wandel & Adem workshops voor de Gemeente Heusden verzorgd. Hiermee willen we werken aan vitaliteit in combinatie met ontmoeting met collega’s, het samen wat leuks doen en wij-gevoel creëren na corona.

Lees verder »
Scroll naar boven