Klantcase

Ons Welzijn

Oss, Meierijstad, Maashorst, Bernheze en Boekel

Oss, Meierijstad,
Maashorst, Bernheze
en Boekel

Workshop Wandel & Adem

De kracht van de workshop Wandel & Adem zit in het onthaasten, ontstressen en tijd en aandacht nemen voor jezelf. Tijdens de workshop wordt het wandelen gecombineerd met ontspanningsoefeningen. Dit doet PuurJenn met ademhalingsoefeningen en buitenyoga. Met de juiste ademhaling kun je ontspannen, je hartslag verlaagt en stress wordt verminderen. De neusademhaling staat hierbij centraal. Op de juiste manier ademhalen, zorgt dus voor een ontspannen gevoel.

Alle oefeningen die tijdens de workshop aan bod komen, kunnen de deelnemers toepassen tijdens het wandelen en ook juist de gehele dag door tijdens de hectiek van alledag.

De workshop geeft plezier en ontspanning

Het Vrijwilligerscollege van ONS welzijn is gericht op het vergroten van de motivatie en het plezier bij haar vrijwilligers. Binnen het vrijwilligerscollege kunnen vrijwilligers van elkaar leren en helpt het ze om hun werk nog beter te gaan doen en of nieuwe groepen mensen te stimuleren vrijwilligerswerk te gaan doen. De workshop geeft de deelnemers en Ons Welzijn:

  • De gelegenheid om buiten het werk elkaar te ontmoeten
  • Ontspannen wandelen en ademhalen
  • De mogelijkheid om van elkaar te leren
  • Vrijwilligers en organisaties ondersteuning bieden om het werk nog beter te gaan doen
  • De vrijwilligers te bedanken voor hun inzet
  • Nieuwe mensen stimuleren vrijwilligerswerk te gaan doen
Klantcase ons welzijn
Individuele coaching

Onthaasten en bewust ademhalen

Tijdens de Workshop Wandel & Adem leer je onthaasten, wordt stress minder en geef je aandacht aan jezelf. Aandacht voor je gezondheid en balans is ook in je vrijwilligerswerk van belang. Middels een wandeling in de natuur afgewisseld met ontspanningsoefeningen, krijg je handvaten voor de juiste manier van ademen. Dit zorgt voor een ontspannen gevoel en een glimlach op het gezicht van de deelnemers.

De samenwerking met PuurJenn

De samenwerking en afstemming met Jennifer verliepen uitstekend. De wandeling was op locatie in Veghel en Uden. Beide routes had Jennifer van tevoren uitgezet, zodat er onderweg geen verrassingen waren, zoals niet begaanbare paden. Jennifer heeft de oefeningen aangepast aan de verschillende leeftijden van de deelnemers. De tekst om de workshop onder de aandacht te brengen heeft ze aangeleverd en heeft ons geholpen om deelnemers te werven voor deze wandeling. Jennifer had zelfs een Plan B bedacht mocht het slecht weer zijn. We hebben veel positieve reacties van de deelnemende vrijwilligers ontvangen. Dank je wel Jennifer voor deze mooie wandeling met veel toepasbare oefeningen. 

“Een heerlijke ontspannen wandeling. Dit ga ik thuis
ook doen! “

“Wat ontzettend fijn om stil te staan bij je ademhaling”

PuurJenn zorgt voor vitaliteit op de werkvloer

PuurJenn verzorgt workshops op locaties voor bedrijven. Tijd voor vitaliteit. De workshops bevorderen de vitaliteit op de werkvloer, de balans tussen werk en prive en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. 

Wandelworkshops: 1,5 uur hardlopen of wandelen in combinatie met buitenyoga en ademhaling.
Powerwalk: een uur buiten sporten; op tempo wandelen met tussendoor kracht- en balansoefeningen.
Looptrainingen: samen met collega’s trainen voor bijvoorbeeld de Vestingloop, Tilburg TenMiles, Engelenrun, Omloop van Empel.

PuurJenn verzorgt workshops voor organisaties. Op locatie of in de omgeving Berlicum, Sint-Michielsgestel, Rosmalen en Den Bosch.

Scroll naar boven