Over mij

Jennifer Roose

Hi,

Ik ben Jennifer Roose, 43 jaar, getrouwd, moeder van 3 tieners en mijn passie is hardlopen, wandelen, organiseren en buiten zijn. In 2021 heb ik het roer omgegooid en heb ik na 22 jaar loondienst in functies als marketing en communicatie PuurJenn opgericht. Mijn passie en dromen ben ik achterna gegaan. 

Hardlopen en wandelen geven me me-time en onthaast momentjes tijdens de hectiek van alledag. in 2020 stelde ik mezelf de vraag:

Hoe kan ik lopen, yoga, mijn passie voor inspireren en organisatietalent samen brengen?

Als 25-jarige heb ik de opleiding Communicatiewetenschappen in Enschede afgerond (gedragswetenschappen, communicatietechnieken en filosofie). Daarna heb ik in 20 jaar tijd veel ervaring opgedaan met de marketing en communicatie binnen organisaties, omgaan met deadlines en de vormgeving van social media en websites. Deze expertise heb ik ingezet om PuurJenn aan de voorkant vorm te geven; zoals de huisstijl samen met mijn zus Sasja, de website, beeldmateriaal en de Social Media. 

Ik heb met enthousiasme de opleidingen tot Wandelcoach, Powerwalk trainer en Mindful Run/Walk instructeur afgerond bij Mindful Run Nederland en de Bootcamp instructeur bij Start2Move. Om mijn coachingsvaardigheden extra kracht bij te zetten heb ik in een jaar tijd een een Coachopleiding afgerond. Ik coach naast de opleidingen vanuit mijn eigen ervaring:  omgaan met stress en prikkels, keuzes maken doorzetten en genieten van het wandelen en hardlopen.

  • Ik wandel al 30 jaar, zoals de 4-daagse van Nijmegen en de 11-strandentocht van de Hartstocht (62km)
  • In 2016 ontdekte ik het hardlopen en heb meerde halve en hele marathons gelopen (Kustmarathon Zeeland, Zeewus Vlaanderen, Trailmarathon het Loo Apeldoorn en Edinburgh)
  • Ik ben een trouwe fan van Yin Hatha: balansoefeningen, ademhaling, focus in het hier en nu
  • 20 jaar werkervaring met deadlines, werkdruk, omgaan met stress en de hectiek van alledag

Ik heb de balans gevonden van de drukte thuis, bewegen in de natuur en stil te staan in het hier en nu. Ik wil jou dit ook laten ervaren. Laten voelen dat het anders kan. Door ademhalingstechnieken toe te passen, te letten op je loophouding en mindfulness oefeningen om je gedachten uit te schakelen en jezelf dat moment van rust te gunnen. 

Loop je met me mee?

Over Jennifer Roose
Jennifer Roose Powerwalken
Jennifer Trail
Scroll naar boven