Een uur fanatiek buiten sporten

Powerwalken is een intensieve en laagdrempelige manier van buiten sporten in een kleine groep. We wandelen op een stevig tempo met tussendoor blokken van kracht- en balansoefeningen. Met als resultaat: conditie opbouwen,  spieren versterken, loophouding verbeteren en een boost voor je weerstand. Voor de oefeningen gebruiken we bruggetjes, bankjes, trappen, muren en boomstammen, die we tegenkomen en neem ik zelf materiaal mee. Wekelijks afwisselende routes en oefeningen. Powerwalken is minder blessuregevoelig dan hardlopen, omdat je altijd 1 voet aan de grond houdt. De factor fun blijft altijd meelopen. Een fijne combinatie van bootcamp en wandelen.

Ik Kan
Ik Wil
Ik Ga!

Dat is de kracht van het Powerwalken. Samen sporten en ervoor gaan!

Linda

powerwalk
Powerwalk: Wandelen met een bite! Afwisselend met oefeningen ging het uur zo voorbij. Super leuk!
powerwalken

Wanda

powerwalk
Wat een ongelooflijk leuke les! Wandelen maar dan net wat anders 😉 Niet suf maar energiek en dan ook nog eens onder leuke begeleiding van Jennifer! Ik ben enthousiast geworden van het Powerwalken.
Powerwalk

Carla

powerwalk
Wat is het toch heerlijk…… Powerwalk in de zon met fijne mensen!!! Bedankt voor weer een heerlijke les Jennifer Roose van PuurJenn!!!
Powerwandelen

PuurJenn

PuurJenn
PuurJenn geeft je beweging | bewustwording | focus | onthaasten | meer energie | minder stress | plezier | genieten

Gratis proefles

Je mag altijd een keer gratis meelopen om te kijken of Powerwalken bij je past. Meld je aan via het aanmeldformulier en vul bij de opmerkingen in dat het om een proefles gaat.

Aanmelden Neem contact op

Balans

Balans
Balansoefeningen verbeteren je focus, je concentratie en je balans. Focus op je neusademhaling bij het uitvoeren van de vloeiende bewegingen van de oefening. Met aandacht voor het hier en nu: bewustwording van het moment. Start je dag met deze oefeningen of pauzeer tijdens het lopen en pak 5 minuten om de balans terug te krijgen. Pak je balans!