Powerwalk

In een kleine groep samen buiten sporten: op tempo wandelen en krachtoefeningen

Powerwalk: een uur buiten sporten

Powerwalk is een intensieve en laagdrempelige manier van buiten sporten in een kleine groep. We wandelen op een stevig tempo met tussendoor blokken van kracht- en balansoefeningen. Met als resultaat: conditie opbouwen, spieren versterken, loophouding verbeteren en een boost voor je weerstand. Voor de oefeningen gebruiken we bruggetjes, bankjes, trappen, muren en boomstammen en neem ik zelf materiaal mee. Wekelijks lopen we afwisselende routes en oefeningen. Powerwalken is minder blessuregevoelig dan hardlopen, omdat je altijd 1 voet aan de grond houdt. De factor fun blijft altijd meelopen. Een fijne combinatie van bootcamp en wandelen.

Ik Kan
Ik Wil
Ik Ga!

Dat is de kracht van het Powerwalken. Samen sporten en ervoor gaan!

Powerwalk je mee?

Meld je aan voor een gratis proefles Powerwalk om te kijken of Powerwalken bij je past. Meld je aan via het aanmeldformulier en vul bij de opmerkingen in dat het om een proefles gaat.

Powerwalken Sint Michielsgestel
Powerwalk vrouwen

Trainingsdata Powerwalk

  • Dinsdagavond van 19.00-20.00 uur (Berlicum)
  • Dinsdagavond van 20.15-21.15 uur (Berlicum)
  • VOL / Wachtlijst Woensdagochtend van 08.45-09.45 uur (Berlicum)
  • Donderdagavond van 19.30-20.30 uur(Sint-Michielsgestel)
  • Vrijdagochtend van 08.45-09.45 uur (Berlicum)

Tarieven Powerwalk

De Powerwalk training duurt 60 minuten. Een strippenkaart voor 10 lessen voor 13 weken kost € 70,-. Het is een wekelijks sportuur in een vaste groep, waarbij je fysiek aan je conditie, weerstand en energie werkt en sociaal en mentaal plezier haalt uit het samen sporten. Kun je een keer niet, dan is inhalen in een andere groep mogelijk.

We wandelen op snel tempo ongeveer 4 km, met tussendoor kracht- en balansoefeningen. Je beweegt in de mooiste sportschool die er is: buiten.

De voordelen van Powerwalken

Houding verbeteren doordat de armen intensief mee bewegen

Conditie opbouwen door de variatie in snelheid

Onderhouden van je spiermassa door de krachtoefeningen

Samen sporten motiveert en stimuleert

Een gezonder en fitter leven

Kledingadvies Powerwalk

Draag soepel zittende sportkleding, waarin je je makkelijk kunt bewegen. Kleding in lagen is handig, zodat je iets kunt uittrekken. Trek comfortabel zittende schoenen aan, zoals sneakers of hardloopschoenen. Neem een flesje water meer om tussendoor te kunnen drinken.

Waar lopen we?

We lopen elke week een andere route; zo blijft het afwisselend. Iedere week ontvang je van mij startlocatie van die week. Ik neem je mee naar de mooiste plekjes in de omgeving. De routes zijn deels verhard en onverhard. Geniet van de prachtige natuur gewoon bij jou in de buurt!

Powerwalk: Wandelen met een bite! Afwisselend met oefeningen ging het uur zo voorbij. Super leuk!

Lenneke

Wat een ongelooflijk leuke les! Wandelen maar dan net wat anders 😉 Niet suf maar energiek en dan ook nog eens onder leuke begeleiding van Jennifer! Ik ben enthousiast geworden van het Powerwalken.

Judith

Wat is het toch heerlijk…… Powerwalk in de zon met fijne mensen!!! Bedankt voor weer een heerlijke les Jennifer Roose van PuurJenn!!!

Carla

Scroll naar boven