Reviews

Andere cursisten gingen je voor. Dit waren de ervaringen, die ze met me hebben gedeeld

Ervaringen

Jennifer, bedankt voor je enthousiasme, je appjes, je mailtjes, je motiverende woorden, je tips, je vertrouwen, ALLES eigenlijk!!!! Dankzij jou heb ik met zelfvertrouwen heel ontspannen de Zandvoort Circuit Run voor het Diabetes Fonds gelopen. Dank je wel!

Desiree

Ik heb enorm genoten van onze hardloopsessies (2 x). Helaas zelf te vaak bezig met tempo/snelheid en prestatie waardoor het plezier in het lopen niet goed door kwam. Gelukkig kon ik naast loop- en ademhalingstechniek hiervoor ook bij jou terecht. Dankbaar voor je tips en tricks en deze hebben mij vandaag weer door een lekkere run begeleidt. Het is een plezier om met jou te lopen. Er gaan nog meerdere keren komen dat wij samen gaan lopen. Dank je wel.

Kelly

Vol enthousiasme, positiviteit, kennis en kunde coachte Jennifer mij en 6 andere dames in 8 weken over de finish van De Vestingloop. Ik had ook zelf kunnen gaan trainen, maar ik koos voor begeleiding van een vakvrouw. En ik kan je vertellen, daar heb ik geen spijt van gehad!

Kim

Het was echt puur genieten….. heerlijk tot rust en mezelf gekomen. Ik heb zelf drie kinderen en een drukke baan. Maar in die tijd dat je aan de mindful cursus meedoet vergeet je echt alle stress en zorgen even. Voor mij echt voor herhaling vatbaar” 

Carla

Bedankt voor alle fijne hardlooptrainingen. Ik heb zoveel geleerd en zoveel stappen gemaakt. Erg blij met al je tips, kennis, expertise en gezelligheid. En super fijn om dit samen te doen met een fijne groep dames. Trots op ons allemaal!

Kim

Ik ben heel trots op het resultaat tijdens de Vestingloop. Bedankt voor de positieve coaching. En nu blijf ik lekker bij je doorlopen. Op weg naar de Omloop van Empel en nog meer Runners High!

Merel

Wat een ervaring rijker en de prestaties die we hebben neergezet. Ongelooflijk! Jenn, bedankt voor alles. de begeleiding bleef niet bij dat ene uurtje hardlopen in de week, maar ook daaromheen de nodige tips, mail en appjes. Wat een energie heb je toch. Echt geweldig!

Desiree

Bedankt Jennifer voor alle support en tips, zowel tijdens als naast het lopen. Het is fijn om te merken dat met een aantal belangrijke grondbeginselen er echt resultaat behaald kan worden. Houding, ademhaling en temporiseren zijn voor mij het belangrijkste. Dank je wel.

Maarten

Super fijne en enthousiaste loopcoach. Binnen 8 weken de Vestingsloop gelopen. Goede tips: niet alleen tijdens de training maar ook via app en mail!

Natasja

Enthousiast geworden?

Loop gezellig met ons mee! Bekijk het aanbod of meld je aan.

Met plezier buiten sporten
Zandverstuiving powerwalk
Powerwalken in Berlicum

“Jennifer neemt echt de moeite en tijd voor persoonlijke aandacht! Praktische tips en weetjes leren hoe je het beste kunt lopen.”

Anoniem

Tijdens mijn zwangerschap heeft Jennifer speciale oefeningen die ervoor zorgen dat ik soepel blijf en niet over mijn grens ga. Ze let heel goed op mijn energielevel. Het voelt voor mij veilig en prettig om met een zwangere buik toch nog in conditie te blijven op deze manier.”

Maartje


“Wat een geweldige ervaring dankzij jouw passie! Je bent een mooi en bijzonder mens en dat is voelbaar binnen de hele clinic”

Martha

De hardloopclinic was voor mij een eye-opener! Leuk om eea te gaan toepassen ter ontspanning en tijdens het hardlopen! Ik vond het een fijne, sportieve en leerzame ochtend! Super bedankt en wellicht tot een volgende keer!

Loes

“Wat een mooie inzichten heb ik gekregen door de wandelingen met Jennifer. Bewustwording, focus op ademhaling, doseren en dat steeds in een mooie omgeving.”

Stefanie

Ben je op zoek naar wat meer rust, energie en wil je ook wat meer terug naar je gevoel? Start dan met een Mindful Walk of Run. Een echte aanrader met persoonlijk advies en goede begeleiding. Thanks! PuurJenn

Anoniem

“Na een knieblessure durfde ik de stap samen met PuurJenn weer te zetten. Coaching op mijn hardlooptechniek (in combinatie met ademhalings- en spel oefeningen) maakt dat ik met een goede houding & plezier weer hard kan lopen. Elke training een feestje # goed voor jezelf zorgen”

Femke

“Powerwalken bij PuurJenn is voor mij de ideale manier van bewegen en ontspannen. Ik kijk er elke week naar uit. Wat ik bij eerdere sporten nooit had. We krijgen goede effectieve oefeningen icm snel wandelen. Voor ieder niveau toegankelijk. Jennifer is bekwaam, gedreven en heel sociaal. Ze kijkt echt met je mee. De groep is gezellig en we hebben leuke routes. Echt een aanrader!”

Maartje

“Een hele mooie ervaring! Goed om je eens bewust te zijn/worden van je ademhaling, lijf en je omgeving. Met de goede begeleiding van Jennifer lukt dat zeker!”

Anoeska

Vestingloop trainen
Bewegen 35 +

“Superleuke en waardevolle cursus! Hardlopen was voor mij altijd een “moetje” maar Jennifer laat je zien en leert je, hoe je dat ook heel anders kunt benaderen. Veel geleerd van de ademhalings- en looptechnieken waardoor je veel ontspannener loopt. Lekker buiten hardlopen onder professionele begeleiding, afgewisseld met yoga oefeningen en meditatie, op de mooiste plekjes hier in de buurt. Aanrader dus!

Margreeth


“De combinatie van lopen, techniek, ademhaling, bewustwording, yoga-oefeningen en plezier is een combinatie die voor mij onwijs goed werkt.
Iedere keer een andere locatie met verrassende momenten in de vorm van uitzicht, oefening én inzicht”

Judith


“Hele duidelijke uitleg, veel gezelligheid en lol. Ik mediteer vaak, maar heb nog veel kunnen leren van Jennifer, vooral op gebied van ademhaling. Ik zou zo weer met haar op pad gaan.

Heleen

“Heerlijk gewandeld met PuurJenn. Praten, wandelen en je hoofd leeg maken en goede tips om zelf verder mee aan de slag te gaan! Heerlijk, gemoedelijk, gezellig, nuttig, me-time.

Monique

Wat is het toch heerlijk…… Powerwalk in de zon met fijne mensen!!! Bedankt voor weer een heerlijke les Jennifer Roose van PuurJenn!!!

Anoniem

Wat een ongelooflijk leuke les! Wandelen maar dan net wat anders 😉 Niet suf maar energiek en dan ook nog eens onder leuke begeleiding van Jennifer! Ik ben enthousiast geworden van het Powerwalken.

Anoniem

Powerwalk: Wandelen met een bite! Afwisselend met oefeningen ging het uur zo voorbij. Super leuk!

Anoniem

Wat een heerlijk begin van de dag met deze Wandel & power clinic. Na twee weken ziek te zijn geweest was dit een heerlijke start.
Thanks Jennifer Roose.”

Carla

“Absoluut genoten vanochtend Jennifer Roose ! Vandaag een clinic ‘Wandel & Power’ gedaan in de stralende zon. Zalig!
Normaliter volg ik elke dinsdagavond de Powerwalkles: wandelen inclusief een paar workouts bij PuurJenn en…ik moet zeggen: ik ben super enthousiast!”

Wanda

Jouw begeleiding, support en vertrouwen heeft gemaakt dat ik de 16 km trail kon doen. Zonder jou was me dit nooit gelukt. Iets wat ik een jaar geleden niet voor mogelijk had gehouden is mede door jou gelukt. Dankjewel voor al je tijd, de vele appjes en persoonlijke aandacht.

Judith

Enthousiast geworden?

Loop gezellig met ons mee! Bekijk het aanbod of meld je aan.

Scroll naar boven