Samen sporten

Motiveren, stimuleren en inspireren

Samen sporten is leuker dan alleen

Samen sporten is leuker dan alleen. Samen sporten verbetert niet alleen je fysieke gezondheid, maar kent ook mentale en sociale voordelen. Tijdens het lopen en de oefeningen kun je elkaar motiveren, stimuleren en inspireren. Net even een extra prikkel geven om toch iets langer in de muurzit te blijven zitten, of iets sneller te lopen. Ik geef training aan kleine groepen (small group training) zodat ik met aandacht en betrokkenheid let op de houding, om je uit te dagen, maar ook indien nodig even de rem erop kan zetten.

De insteek vanuit mijn loopgroepen is dat je wekelijks sport in dezelfde groep, zodat nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan. Het hoeft niet, maar mag. Je kunt ook gewoon lekker vooraan in je eentje in alle rust gaan lopen.

Loop je met me mee?

Samen sporten in een groep
Samen sporten in Berlicum
Hardlopen dijk

Samen sporten: hardlopen, wandelen, powerwalken

PuurJenn biedt voor elk niveau en tempo loopgroepen om samen te sporten. Samen sporten zorgt voor plezier en ontspanning tijdens het sporten. Zo is er de woensdag Wandel & Adem groep, op maandag en donderdag de 60+ Wandel & Yoga groepen, op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag de Powerwalk groepen en op vrijdag de hardloopgroep.

PuurLopen is met plezier hardlopen of wandelen. Het gaat het niet om de snelheid, maar dat je loopt vanuit je gevoel en met plezier. In ene kleine groep samen buiten lopen in de natuur afgewisseld met ademoefeningen op de mooiste plekjes hier in de omgeving. Je bent puur en alleen met en voor jezelf bezig. PuurJIJ! De oefeningen helpen je om rust in je hoofd te krijgen, balans te creëren tussen thuis, werk en vrije tijd. PuurLopen geeft je ontspanning en meer energie.

Powerwalk is een uur buiten sporten. In een kleine groep samen sporten. Een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo door wandelt en je je armen intensief meebeweegt. Het wandelen wisselen we af met kracht- en balansoefeningen met als resultaat: conditie opbouwen, spieren versterken en je loophouding verbeteren. De kracht van het Powerwalken: samen sporten en ervoor gaan!

Trainingsdata Powerwalk

  • Dinsdagavond van 19.00-20.00 uur (Berlicum)
  • Dinsdagavond van 20.15-21.15 uur (Berlicum)
  • Woensdagochtend van 08.45-09.45 uur (Berlicum)
  • Donderdagavond van 19.30-20.30 uur(Sint-Michielsgestel)
  • Vrijdagochtend van 10.15-11.15 uur (Berlicum)

Tarieven:
De Powerwalk training duurt 60 minuten. Een strippenkaart voor 10 lessen voor 13 weken kost € 70,-. Het is een wekelijks sportuur in een vaste groep, waarbij je fysiek aan je conditie, weerstand en energie werkt en sociaal en mentaal plezier haalt uit het samen sporten. Kun je een keer niet, dan is inhalen in een andere groep mogelijk.

We wandelen op snel tempo ongeveer 4 km, met tussendoor kracht- en balansoefeningen. Je beweegt in de mooiste sportschool die er is: buiten.

Samen fit ouder worden

Ouder en Fit is fit en vitaal blijven na je 60ste. Op de maandagochtend als docent van Bint Welzijn in Sint-Michielsgestel en donderdagochtend in Berlicum wandelen we 1,5 uur met tussendoor yoga en ademhalingsoefeningen. In beweging blijven, houd je jong, fit en vitaal! Krachtig en lenig blijven door yoga, rekken en strekken, rechtop te gaan staan en te gaan lopen.

We wandelen in de natuur, staan stil in de zon en aan de waterkant om de tijd te nemen voor balansoefeningen. We werken aan het evenwicht, door kleine stappen te zetten, yoga en ademoefeningen. Blijven bewegen kent vele voordelen voor de bloedsomloop, de ademhaling, de bloeddruk en de stofwisseling.

Scroll naar boven