Klantcase

Wij zijn
STER

Communicatiebureau

Powerwalk Trainingen

PuurJenn organisserde 3 powerwalk trainingen voor de collega’s van: “Wij zijn STER”. Vanuit onze locatie in Den Bosch liepen we 3 verschillende routes. Tijdens elke Powerwalk training kwam Jennifer met verschillende uitdagende oefeningen. Het op stevig tempo wandelen wisselde ze af met kracht- en balansoefeningen. Oefeningen met alle collega’s, oefeningen in tweetallen en individueel. Naast de bruggen, boomstammen en zandvlaktes die Jennifer gebruikte voor de oefeningen, bracht ze ook eigen materiaal mee, zoals weerstandsbanden, elastieken en springtouwen.

Onze flesjes water mochten we in haar rugzak doen. Ze heeft ons flink laten zweten op een energieke en prettige manier. Cardio afgewisseld met kracht. Een leuke manier om op deze wijze samen met collega’s buiten te sporten.  

Waardering voor het harde werken

Communicatiebureau Wiij zijn Ster vindt het belangrijk om naast het harde werken, ook samen te kunnen ontspannen. De collega’s zitten vaak op locatie bij een klant voor een communicatieproject. Daardoor zien ze elkaar niet dagelijks. Iets leuks doen voor en met het team, naast het harde werken, vinden ze erg belangrijk. Ontspanning is ook belangrijk en helemaal in combinatie met een gezonde activiteit. 

Wij zijn Ster PuurJenn workshop 2
Wij zijn Ster PuurJenn workshop 1

Heel fijn en leuk om samen te sporten

De 3 Powerwalks gaven enthousiaste blije medewerkers. Iedereen vond het heel fijn en leuk om het samen te doen.
Tijdens het Powerwalken was er ook nog tijd voor een praatje of grapje. Goed voor het teamgevoel.

de samenwerking en afstemming met Jennifer verliep super goed! Ze heeft veel aandacht besteeds aan de 3 verschillende routes vanuit ons pand. Na de werkdag konden we zo aansluiten bij de Powerwalk. Fijne duidelijke communicatie voorafgaand aan de trainingen. De trainingen waren afwisselend en perfect voorbereid. Dank je wel Jennifer voor deze sportieve trainingen!

“Lekker naar buiten en samen
bewegen en iets leuks doen. Hele fijne combinatie tussen bewegen, onthaasten en plezier maken”

PuurJenn verzorgt workshops voor organisaties

PuurJenn verzorgt workshops op locaties voor bedrijven. Tijd voor vitaliteit. De workshops bevorderen de vitaliteit op de werkvloer, de balans tussen werk en prive en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. 

Wandelworkshops: 1,5 uur hardlopen of wandelen in combinatie met buitenyoga en ademhaling.
Powerwalk: een uur buiten sporten; op tempo wandelen met tussendoor kracht- en balansoefeningen.
Looptrainingen: samen met collega’s trainen voor bijvoorbeeld de Vestingloop, Tilburg TenMiles, Engelenrun, Omloop van Empel.

PuurJenn verzorgt workshops voor organisaties. Op locatie of in de omgeving Berlicum, Sint-Michielsgestel, Rosmalen en Den Bosch.

Scroll naar boven