Vitaliteit
op de
werkvloer

Vitaliteit
op de
werkvloer

Vitale medewerkers zijn het hart van uw bedrijf

Vitaliteit op de werkvloer

Samen met collega’s bewegen, samenwerken buiten de werkplek en plezier maken, zorgen voor vitale medewerkers.

Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out of werkgerelateerde klachten. Creëer een prettig werkklimaat, waarbij een goede balans tussen stress en energie cruciaal is. Geef aandacht aan de mentale en fysieke fitheid van alle medewerkers.

Vanuit PuurJenn coach ik medewerkers met het omgaan van stress, het creëren van een gezonde balans tussen werk en privé en bewustwording van het belang van een gezonde ademhaling voor ontspanning en onthaasten. Voor organisaties verzorg ik teambuilding activiteiten, zoals een Wandel & Adem clinics, Powerwalk: buitenfitness in combinatie met wandelen en hardlooptrainingen.

Centraal staat de aandacht voor de mentale en fysieke fitheid. Op naar minder werkstress, meer werkgeluk, meer energie en meer ontspanning. Met als resultaat vitale medewerkers.

Voordelen van vitale medewerkers

Vitale medewerkers zijn energie, zorgen voor minder ziekteverzuim en dus een verhoogde duurzame inzetbaarheid. Vitale medewerkers zijn meer tevreden, ervaren minder stress en brengen een prettige werksfeer op we werkvloer. Andere voordelen van vitale medewerkers zijn:

  • Optimale balans tussen werk en privé
  • Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie
  • Verbeterde focus en concentratie op het werk
  • Gezonde gedrevenheid tussen de medewerkers
  • Gezonde ademhaling
  • Een ontspannen lichaamshouding
  • Juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om de gewenste keuzes te maken
  • Goed om kunnen gaan met stress
  • Verhoogde creativiteit en flexibiliteit
  • Meer rust in hoofd krijgen

Samen buiten sporten verhoogd de teamspirit. Ga naar buiten, frisse lucht en nieuwe energie en inzichten opdoen.

Workshops van PuurJenn

Met PuurJenn verzorg ik workshops waarbij ik het buiten sporten, zoals het lopen combineer met kracht- en ontspanningsoefeningen. Centraal staan het samen sporten met collega’s, samen plezier maken, elkaar motiveren, inspireren, stimuleren en ontmoeten. Ze krijgen praktische oefeningen mee om de balans werk en privé te optimaliseren, manieren om te ontspannen in de hectiek van de dagelijkse werkdag. Volle aandacht voor de mentale en fysieke fitheid.

Ook coach ik medewerkers via persoonlijke coaching. Via wandelcoaching bied ik ze handvatten om beter om te kunnen gaan met stress, het creëren van een gezonde balans tussen werk en privé en bewustwording van het belang van een gezonde ademhaling om meer energie en rust in het hoofd te krijgen.

PuurJenn verzorgt workshops op locatie of in de omgeving Berlicum, Sint-Michielsgestel, Rosmalen en Den Bosch. Geheel naar wens op maat gemaakt.

Powerwalken in Berlicum
Zakelijke Workshops Hardlopen
Wandel workshops voor bedrijven
Scroll naar boven