Vitaliteit op de werkvloer

Samen met collega's bewegen, samenwerken buiten de werkplek en plezier maken, zorgen voor vitale medewerkers en vitaliteit op de werkvloer.

Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out of werkgerelateerde klachten. Creëer een prettig werkklimaat, waarbij een goede balans tussen stress en energie cruciaal is. Geef aandacht aan de mentale en fysieke fitheid van alle medewerkers.

Met PuurJenn verzorg ik workshops en trainingen waarbij ik het buiten bewegen, zoals lopen combineer met krachtoefeningen en ontspanningsoefeningen. Centraal staan het samen sporten met collega's, samen plezier maken, elkaar motiveren, inspireren, stimuleren en ontmoeten. Ze krijgen praktische oefeningen mee om de balans werk en privé te optimaliseren, manieren om te ontspannen in de hectiek van de dagelijkse werkdag. Centraal staat de aandacht voor de mentale en fysieke fitheid.

Ook coach ik medewerkers via persoonlijke coaching. Via wandelcoaching bied ik ze handvatten om beter om te kunnen gaan met stress, het creëren van een gezonde balans tussen werk en privé en bewustwording van het belang van een gezonde ademhaling om meer energie en rust in het hoofd te krijgen.  

PuurJenn verzorgt workshops op locatie of in de omgeving Berlicum, Sint-Michielsgestel, Rosmalen en Den Bosch. Geheel naar wens op maat gemaakt. 

Neem contact op Bekijk klantcases

Heleen

MIndful walk clinic
"Hele duidelijke uitleg, veel gezelligheid en lol. Ik mediteer vaak, maar heb nog veel kunnen leren van Jennifer, vooral op gebied van ademhaling. Ik zou zo weer met haar op pad gaan." Heleen
Workshop gemeente heusden

Maarten

recensie hardlopen
Bedankt Jennifer voor alle support en tips, zowel tijdens als naast het lopen. Het is fijn om te merken dat met een aantal belangrijke grondbeginselen er echt resultaat behaald kan worden. Houding, ademhaling en temporiseren zijn voor mij het belangrijkste. Dank je wel. Maarten
Hardlopen met collega's

Mijn Gemeente Dichtbij

Powerwalk voor organisaties
"Op 11-11 begonnen we de dag goed 💪! In de prachtige omgeving van het gemeentehuis van Sint-Michielsgestel hebben we genoten van een Powerwalk met Jennifer van PuurJenn. #hetisgoedwerkenhier!"

MijnGemeenteDichtbij Gemeente Boxtel Gemeente Sint-Michielsgestel
Wandelcoach
Jennifer Roose

Jouw Loopcoach

Wil je weten wat de workshops en coaching voor jouw organisatie kunnen betekenen in het vitaliteitsprogramma?

Neem contact met me op.

 

Wandelcoaching

Martha

MIndful walk clinic
"Wat een geweldige ervaring dankzij jouw passie! Je bent een mooi en bijzonder mens en dat is voelbaar binnen de hele clinic" Martha
wandelclinic voor bedrijven