Wandel
Coaching

Deskundige begeleiding bij burn-out en stress gerelateerde klachten

Wandelcoach omgeving Berlicum

Als wandelcoach biedt PuurJenn individuele persoonlijke coaching en deskundige begeleiding bij burn-out en stress gerelateerde klachten, zoals slecht slapen, veel piekeren, angst, hyperventilatie en een slechte concentratie. Ik werk volgens de effectieve Mindful Run en Buteyko methodes: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met een bewuste ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de natuur.

Met als resultaten: meer rust in je hoofd krijgen, meer energie krijgen, beter kunnen omgaan met stress, ik geef je oefeningen en manieren om te ontspannen en een betere balans tussen werk en privé.

Loop je met me mee?

Individuele coaching
Wandelcoaching bij stress klachten
Wandelcoaching Den Bosch

Wandelcoaching

Wandelen geeft rust. Het haastgevoel in je hoofd wordt minder. Er komt meer zicht voor de natuur, je wordt bewust van je omgeving en van jezelf. Met de coaching techniek van Mindful Run laat ik je op een prettige manier kennis maken met je eigen lichaam en geest. Tijdens het coachingstraject leer je om te gaan met je problemen en uitdagingen en zorgen we dat je meer energie krijgt, waardoor je letterlijk en figuurlijk weer in beweging komt.

Na de wandelcoaching heb je een:

  • Rugzak vol oefeningen en manier om te ontspannen
  • Rust in je hoofd gekregen
  • Meer energie gekregen
  • Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie
  • Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding
  • Juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken
  • Kun je omgaan met stress

Jouw wandelcoach

Van je hoofd naar je hart. Het toepassen van mindfulness en ademhalingstechnieken tijdens het wandelen geeft inzicht in wie je bent en wat je beweegt en voelt. Het ondersteunt je om je eigen weg te bewandelen en blokkerende patronen te veranderen, waardoor er weer ruimte komt voor nieuwe energie.

Mijn achtergrond

Ik wandel al 30 jaar, zoals de 4-daagse van Nijmegen en de 11-strandentocht (62km) en acht jaar geleden ontdekte ik mijn passie voor het hardlopen in de natuur, zoals de kust, de bossen en langs het water. Ik ben een grote fan van Body & Mind lessen: balansoefeningen, ademhaling, focus in het hier en nu en heb ruim 20 jaar werkervaring met deadlines, werkdruk, omgaan met stress en de hectiek van alledag.

Ik heb de meerdere opleidingen afgerond, zoals Communicatiewetenschappen in Enschede (gedragswetenschappen, communicatietechnieken en filosofie), de opleiding tot Mindful Run/ Walk instructeur, Wandelcoach (Mindful Run Nederland), bootcamp en Powerwalk trainer en een Coachopleiding.

Ik coach vanuit mijn eigen loopervaring, werkervaring (zoals met het omgaan van deadlines, veranderingen, veerkracht en samenwerken en kennis en vaardigheden.

Ik heb de balans gevonden van de drukte van alledag, het bewegen in de natuur en stil te staan in het hier en nu. Ik wil jou dit ook laten ervaren door je weer te laten voelen waar je kracht zit. Lees meer over mij.

Scroll naar boven