Wandel
Coaching

Deskundige begeleiding bij burn-out en stress gerelateerde klachten

Wandelcoaching omgeving Berlicum

Als wandelcoach biedt PuurJenn individuele coaching en deskundige begeleiding bij burn-out en stress gerelateerde klachten, zoals slecht slapen, veel piekeren, angst, hyperventilatie en een slechte concentratie. Ik werk volgens de effectieve Mindful Run en Buteyko methodes: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met een bewuste ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de natuur.

Wandelcoaching geeft je: meer rust in je hoofd, meer energie, handvatten om beter om te kunnen gaan met stress, je balans weer terug en je loopt je hoofd leeg. We doen oefeningen om te ontspannen en om een betere balans tussen werk en privé te creëren.

Leef met aandacht
Blijf jezelf niet voorbij rennen. Neem de tijd om stil te staan en herken de signalen van je lichaam. Word je bewust van wat je eigen behoeften en wensen zijn en speel hierop in. Door bijvoorbeeld nee te zeggen tegen anderen of door keuzes te maken op werk- of privé gebied. Maak ruimte in je drukke agenda voor jezelf. Creëer een  me-time moment om op te laden, te mogen vertragen en te ontspannen

Coaching in de natuur
In de natuur lopen geeft rust. Het haastgevoel in je hoofd wordt minder. Er komt meer zicht voor de natuur, je wordt bewust van je omgeving en van jezelf. Tijdens de individuele coaching gaan we samen op pad in de natuur. We combineren wandelen met buitenyoga en ademhalingsoefeningen. Je kunt je hoofd leeg lopen en komt met nieuwe verhelderende inzichten thuis. Je komt letterlijk en figuurlijk weer in beweging met de natuur als jouw kompas.

Loop je met me mee?

PuurJenn
Wandelcoaching bij stress klachten
Wandelcoaching Den Bosch

Wandelcoaching

Wandelen geeft rust. Het haastgevoel in je hoofd wordt minder. Er komt meer zicht voor de natuur, je wordt bewust van je omgeving en van jezelf. Met de coaching techniek van Mindful Run laat ik je op een prettige manier kennis maken met je eigen lichaam en geest. Tijdens het coachingstraject leer je om te gaan met je problemen en uitdagingen en zorgen we dat je meer energie krijgt, waardoor je letterlijk en figuurlijk weer in beweging komt.

Na de wandelcoaching heb je een:

  • Rugzak vol oefeningen en manier om te ontspannen
  • Rust in je hoofd gekregen
  • Meer energie gekregen
  • Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie
  • Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding
  • Juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken
  • Kun je omgaan met stress

Jouw wandelcoach

Van je hoofd naar je hart. Het toepassen van mindfulness en ademhalingstechnieken tijdens het wandelen geeft inzicht in wie je bent en wat je beweegt en voelt. Het ondersteunt je om je eigen weg te bewandelen en blokkerende patronen te veranderen, waardoor er weer ruimte komt voor nieuwe energie.

Mijn achtergrond

Ik wandel al 30 jaar, zoals de 4-daagse van Nijmegen en de 11-strandentocht (62km) en 10 jaar geleden ontdekte ik mijn passie voor het hardlopen in de natuur, zoals de kust, de bossen en langs het water. Ik ben een grote fan van Body & Mind lessen: balansoefeningen, ademhaling, focus in het hier en nu en heb ruim 20 jaar werkervaring met deadlines, werkdruk, omgaan met stress en de hectiek van alledag.

Ik heb de meerdere opleidingen afgerond, zoals Communicatiewetenschappen in Enschede (gedragswetenschappen, communicatietechnieken en filosofie), de opleiding tot Mindful Run/ Walk instructeur, Wandelcoach (Mindful Run Nederland), Bootcamp en Powerwalk trainer, Voedingsdeskundige en een Coachopleiding.

Naast deze expertises coach ik vanuit mijn eigen levenservaring: de uitdagingen van het dagelijkse leven met een jong gezin van 3 kinderen, loopervaring, werkervaring (zoals met het omgaan van deadlines en stress), veranderingen, veerkracht, werk ik graag samen en organiseer ik graag activiteiten. 

Ik heb de balans gevonden van de drukte van alledag, het bewegen in de natuur en stil te staan in het hier en nu. Ik wil jou dit ook laten ervaren door je weer te laten voelen waar je kracht zit. Lees meer over mij.

Scroll naar boven