Wandelen

Een mooie stap op weg naar een fit en gelukkig gevoel

Samen wandelen in Berlicum

Samen wandelen geeft je een fit en gelukkig gevoel. Neem de tijd om de natuur in te lopen, te vertragen en te ademen. Hoe drukker we zijn, hoe moeilijker we onszelf deze me-time geven. Ik ben jouw stok achter de deur en ik kan je hierbij helpen.

We trekken de natuur in, in de omgeving tussen Berlicum, Rosmalen en Sint-Michielsgestel. Elke keer wandelen we een andere route: langs de Aa, door de Wamberg, over Park Zegenwerp, het Sprokkelbos, de hangbruggen van Halder en bewonderen we ruïnes bij Seldensate. 

Samen wandelen wisselen we af met ontspanningsoefeningen: buitenyoga aan het water, meditatie in het Voedselbos en ademhalingsoefeningen onder de fluitende vogels. regelmatig bewonderen we de eekhoorns, de reeën, reigers, vlinders en vele vogels. 

Kom tijdens de wandeling tot rust. Laat het haastgevoel los en word je bewust van je omgeving en van jezelf. Loop mee met wandelgroep Berlicum en ga samen mee op pad in de natuur. Je kunt je hoofd leeg lopen en komt met nieuwe energie thuis. Je komt letterlijk en figuurlijk weer in beweging met de natuur als jouw kompas.

Wandel je met me mee?

Voordelen van PuurJenn wandelen

Buiten werken aan je conditie

Meer energie, minder stress

Je krijgt weer ritme en plezier in het lopen

Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding

Samen sporten: samen wandelen

Frisse lucht en bewegen versterken je weerstand

Puur Jenn Wandelen

Wandelgroep Berlicum

Elke woensdag om 10.30 uur wandelen we met een kleine wandelgroep. We wandelen met tussendoor ademoefeningen en buitenyoga.  We lopen afwisselende routes door de bossen, langs het water en in de natuur. 

Wandelcoaching Berlicum-Gestel

Wandelcoaching

Als wandelcoach biedt PuurJenn individuele coaching en deskundige begeleiding bij burn-out en stressgerelateerde klachten, zoals slecht slapen, veel piekeren, angst en een slechte concentratie. We doen oefeningen in de natuur om te kunnen ontspannen, haastgevoel te verminderen en meer energie te krijgen.

Wandelyoga 60+

Wandelyoga 60+

Elke maandagochtend loop ik met 60+ers in Sint-Michielsgestel. We wandelen in de natuur, staan stil om de tijd te nemen voor balansoefeningen. We werken aan het evenwicht, door kleine stappen te zetten, yoga en ademoefeningen. Het houd je soepel en jong en is heel gezellig.

Clinic Wandel - Adem en Powerwalk

Wandelworkshops

Wil je een keer ervaren hoe het is om samen te wandelen? Dat kan. Ik organiseer regelmatig Wandelworkshops, waarbij ik wandelen combineer met ademhalingsoefenigen en buitenyoga.

Ademhaling

Ademhaling

Bij PuurJenn staat de neusademhaling centraal. Alle ademhalingsoefeningen zijn gebaseerd op de Buteyko-methode. Deze methode helpt je rustiger en gezonder te ademen, waardoor je meer energie krijgt en minder stress!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Regelmatig deel ik tips, nieuwtjes en belangrijke informatie rondom het aanbod van PuurJenn. 

“Jennifer neemt echt de moeite en tijd voor persoonlijke aandacht! Praktische tips en weetjes leren hoe je het beste kunt lopen.”

Anoniem

“Wat een mooie inzichten heb ik gekregen door de wandelingen met Jennifer. Bewustwording, focus op ademhaling, doseren en dat steeds in een mooie omgeving.”

Stefanie

“Een hele mooie ervaring! Goed om je eens bewust te zijn/worden van je ademhaling, lijf en je omgeving. Met de goede begeleiding van Jennifer lukt dat zeker!”

Anouska

Scroll naar boven