Wat is powerwalken

Wat is powerwalken

Een uur fanatiek buiten sporten

Powerwalken is een intensieve en laagdrempelige manier van buiten sporten in een kleine groep. We wandelen op een stevig tempo met tussendoor blokken van kracht- en balansoefeningen. Voor de oefeningen gebruiken we bruggetjes, bankjes, trappen, muren en boomstammen, die we tegenkomen en neem ik soms zelf materiaal mee.

Wekelijks lopen we een afwisselende route en doen we verschillende oefeningen voor conditie, benen, buik, billen, armen en mindset. Powerwalken is minder blessuregevoelig dan hardlopen, omdat je altijd 1 voet aan de grond houdt. De factor fun blijft altijd meelopen. Het is een fijne combinatie van bootcamp en wandelen.

Samen sporten

Het is een wekelijks sportuur in een vaste groep, waarbij je fysiek aan je conditie, weerstand en energie werkt en sociaal en mentaal plezier haalt uit het samen sporten. Kun je een keer niet, dan is inhalen in een andere groep mogelijk. Ook is het mogelijk om vaker dan 1 x per week te Powerwalken. 

Samen sporten werkt motiverend, stimulerend en is een stok achter de deur om ook echt te gaan. We wandelen op stevig tempo ongeveer 4 km met tussendoor verschillende blokken met oefeningen. Doordat we continue in beweging zijn, vliegt de tijd voorbij. 

Resultaten van wekelijks Powerwalken:

  • Boost voor je weerstand
  • Conditie opbouwen
  • Buiten sporten
  • Vitaminen boost
  • Spieren versterken
  • Loophouding verbeteren
  • Kracht en balans verbeteren
  • Met een grote glimlach elke week sporten

Door de kleine groepen (maximaal 8 personen) is er ruimte voor persoonlijke aandacht, begeleiding en houding.

Wil je een keer gratis een proefles meelopen? Meld je aan.

Jennifer Trail

Jennifer Roose

Loop je met me mee?

Volg mij

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wat een ongelooflijk leuke les! Wandelen maar dan net wat anders 😉 Niet suf maar energiek en dan ook nog eens onder leuke begeleiding van Jennifer! Ik ben enthousiast geworden van het Powerwalken.

Anoniem

Ook leuk om te lezen:

Scroll naar boven