Zakelijk

Workshops Powerwalk, Ademhaling en wandelen voor vitaliteit op de werkvloer

Vitaliteit op de werkvloer

Samen met collega’s bewegen, samenwerken en plezier maken, zorgen voor vitale medewerkers en vitaliteit op de werkvloer.

Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out of werkgerelateerde klachten. Creëer een prettig werkklimaat, waarbij een goede balans tussen stress en energie cruciaal is. Geef aandacht aan de mentale en fysieke fitheid van alle medewerkers en vergroot de duurzame inzetbaarheid.

Met PuurJenn verzorg ik workshops en trainingen waarbij ik het buiten bewegen, zoals lopen, combineer met krachtoefeningen en ontspanningsoefeningen. Centraal staan het samen sporten met collega’s, samen plezier maken, elkaar motiveren, inspireren, stimuleren en ontmoeten. Ze krijgen praktische oefeningen mee om de balans werk en privé te optimaliseren, manieren om te ontspannen in de hectiek van de dagelijkse werkdag. Centraal staat de aandacht voor de mentale en fysieke fitheid.

Ook coach ik medewerkers via individuele coaching. Via wandelcoaching bied ik ze handvatten om beter om te kunnen gaan met stress, het creëren van een gezonde balans tussen werk en privé en bewustwording van het belang van een gezonde ademhaling om meer energie en rust in het hoofd te krijgen.

PuurJenn verzorgt workshops op locatie of in de omgeving Berlicum, Sint-Michielsgestel, Rosmalen en Den Bosch. Geheel naar wens op maat

PuurJenn verzorgde al workshops voor:

Zakelijke workshops Belle Vie
Workshop Mijn gemeente Dichtbij
Zakelijke workshop Hazenberg
Zakelijke Workshops Hardlopen

Workshops voor duurzame inzetbaarheid

De Wandel en Adem workshop is een wandeling, waarbij collega’s op een ontspannen manier kennismaken met wandelen in combinatie met mindfulness en ademhalingsoefeningen. Mindful Walk staat voor meer energie, ontspanning, samenwerken, gezonde balans tussen werk en privé en plezier.

De workshop Powerwalk is een combinatie van op stevig tempo wandelen met kracht- en balansoefeningen. Oefeningen die individueel en in groepsverband worden gedaan. Ik maak gebruik van de obstakels die ik in de natuur tegenkom. Denk hierbij aan bankjes, boomstammen, muurtjes en bruggetjes. Met als resultaat vitale medewerkers met meer energie, een boost voor de weerstand en een glimlach van voldoening na afloop.

Wandel- en hardloop trainingen

Sponsor je met je organisatie 1 van de lokale hardloopevenementen en ontvang je startbewijzen om samen met collega’s mee te doen? Wil je graag de collega’s stimuleren om mee te doen en op een gezonde wijze samen te trainen? PuurJenn geeft trainingen op maat en op locatie.

Trainingen: Waaraan zowel wandelaars en hardlopers tegelijkertijd kunnen deelnemen. Ik geef adviezen over een gezonde loophouding en een ontspannen ademhaling, zodat collega’s met plezier en zonder blessureleed kunnen deelnemen aan het evenement.

Een 4 of 6-weekse hardloopcursus: om samen met collega’s trainen voor bv. Vestingloop, Tilburg TenMiles, Engelenrun, Omloop van Empel. Samen hardlopen, werken aan krachtige spieren, met plezier werken aan de conditie en geleidelijk aan opbouwen naar bijvoorbeeld 5 km.

Elkaar motiveren, stimuleren en plezier maken staan centraal tijdens de workshops en trainingen.

Wandelcoaching voor medewerkers

Als wandelcoach biedt PuurJenn individuele coaching en deskundige begeleiding bij burn-out en stress gerelateerde klachten, zoals slecht slapen, veel piekeren, angst, hyperventilatie en een slechte concentratie. Ik werk volgens de effectieve Mindful Run en Buteyko methodes: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met een bewuste ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de natuur.

Met als resultaten: meer rust in je hoofd krijgen, meer energie krijgen, beter kunnen omgaan met stress, ik geef je oefeningen en manieren om te ontspannen en een betere balans te krijgen tussen werk en privé.

Wandelcoaching biedt uw medewerker:

  • Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie
  • Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans
  • Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding
  • Juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken
  • Goed om kunnen gaan met stress

De voordelen van bewegen

Als het gaat om de gezondheid en inzetbaarheid van uw medewerkers…. Wat is dan de beste tip?

Aandacht besteden aan bewegen! Want dit heeft bijzonder goede effecten op lichaam én geest. Zeker als je het combineert met mindfulness. Samen buiten sporten.

Ga naar buiten, frisse lucht en nieuwe energie en inzichten opdoen. Dat betekent meer energie en minder stress.

Bedankt Jennifer voor alle support en tips, zowel tijdens als naast het lopen. Het is fijn om te merken dat met een aantal belangrijke grondbeginselen er echt resultaat behaald kan worden. Houding, ademhaling en temporiseren zijn voor mij het belangrijkste. Dank je wel.

Maarten

“Wat een geweldige ervaring dankzij jouw passie! Je bent een mooi en bijzonder mens en dat is voelbaar binnen de hele clinic”

Martha

“Op 11-11 begonnen we de dag goed 💪! In de prachtige omgeving van het gemeentehuis van Sint-Michielsgestel hebben we genoten van een Powerwalk met Jennifer van PuurJenn. #hetisgoedwerkenhier!”

Anoniem

Scroll naar boven